top of page

L’Ajuntament de Tavernes dóna la benvinguda als 14 estudiants que faran pràctiques remunerades duran


  • L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors del govern municipal han rebut este matí en el saló de plens de l’ajuntament els 14 jóvens que viuran un primer contacte amb el món laboral durant els mesos de juliol i agost.

  • Els estudiants rebran una dotació econòmica de 500 euros mensuals gràcies al programa La Dipu et beca.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut este matí els 14 estudiants que faran pràctiques remunerades durant els mesos de juliol i agost gràcies al programa de la Diputació de València, la Dipu et Beca.


L’alcalde de Tavernes, Jordi, Juan, acompanyat pel regidor de Foment Local, Josep Llàcer, el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, i tècnics municipals, ha saludat els estudiants i els ha encoratjat a aprofitar esta gran oportunitat “per a adquirir experiència i posar en pràctica les capacitats adquirides en la seua formació acadèmica”.


L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació destinaran els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, és a dir, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.


Les 14 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: animació ambiental (2), biblioteca i documentació (2), turisme (2), sanitat i platja accessible (5), educació primària (2) i educació especial (1).


bottom of page