top of page

L’Ajuntament de Tavernes acull els primers treballadors agrícoles que faran tasques d’adequació d’es


  • El programa disposa d’una dotació econòmica de 150.994 euros, provinents d’una subvenció del SEPE, per a contractar 44 peons i 4 oficials.

  • Durant dos mesos, els contractats faran faenes de neteja i adequació de zones humides i camins rurals del terme.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha donat la benvinguda este matí als 29 primers treballadors agrícoles que durant l’estiu estaran fent faenes d’adequació i neteja d’espais públics de la ciutat. L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Jordi Juan, qui ha estat acompanyat pel regidor de Foment Local, Josep Llàcer, la regidora d’Infraestructures Urbanes, Noèlia Alberola, i tècnics de l’Ajuntament.


L’Ajuntament de Tavernes contractarà en total 58 treballadors agrícoles, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció per a desenvolupar este programa per valor de 150.994 euros. En concret, les contractacions seran de 54 peons agrícoles i 4 oficials durant dos mesos en període estival, durant els quals faran labors de neteja i condicionament de les zones humides i camins rurals del terme.


Este programa, emmarcat en les iniciatives de foment de l’ocupació de la localitat, té un doble objectiu: d’una banda, oferir un complement salarial als treballadors agrícoles per a lluitar contra l’estacionalització del sector; i, d’una altra, millorar l’entorn rural i forestal del terme municipal arreglant camins i marges, a més de netejar les zones humides per a evitar problemes d’inundabilitat. D’esta manera, s’actuarà per a mantenir i adequar zones com ara el Clot de la Font, torre de guaita, Racó de Joana, riu Vaca, riu Badell i barrancs de Malet i Massalari.


El consistori ha oferit un curs de prevenció de riscs laborals i un reconeixement mèdic a estos treballadors, que començaran la setmana vinent en coordinació amb la brigada municipal i la brigada agrària.


bottom of page