top of page

Tavernes rebrà la banda de SAU, La Unión i un tribut a Queen per a tota la família en els concerts d


  • L’Ajuntament ha apostat per una proposta musical gratuïta i variada, per a tots els públics i amb grans bandes damunt de l’escenari.

  • A més, dissabte 8 de setembre oferirà un gran concert amb la música del famós DJ Brian Cross.

Les mítiques bandes SAU i La Unión passaran per l’escenari dels concerts de festes de Tavernes de la Valldigna. Així ho ha desvelat este matí la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tavernes quan ha fet saber el cartell dels concerts que donaran el tret d’eixida a les festes patronals que es celebraran del 7 al 9 i del 13 al 16 de setembre.


Estes dues bandes, que compten en el seu repertori amb temes tan coneguts com “Boig per tu” o “Hombre Lobo en París”, compartiran escenari el dia 7 de setembre amb l’espectacle musical “Rock en família: descobrint Queen”. Este espectacle acostarà a un públic familiar la música i la història d’una de les icones del rock mundial.


Els esdeveniments musicals per al primer cap de setmana de les festes locals de Tavernes es completarà la segona edició de la festa Remember 90’, i amb l’actuació nocturna del famós DJ Brian Cross, col·laborador de grans estreles de la música internacional com Pitbull, Jason Derulo, TheProdigy o Icona Pop. Brian Cross estarà preludiat per altres artistes de la música electrònica.


L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha apostat en esta edició per bastir una proposta musical gratuïta, amb grans bandes en el cartell, reconegudes i conegudes per tots els públics, i d’estils variats. La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha ressaltat que l’Ajuntament “ha volgut oferir un ampli ventall de propostes musicals per a cobrir els gustos de les diferents generacions i, a més, oferir-los de manera gratuïta, per a assegurar el gaudi de grans, jóvens i menuts”.


A més de les bandes dels concerts inaugurals de festes, Tavernes rebrà també les afamades orquestres Seven Crashers, La Pato i Titanic durant la programació dels dies següents, que garantiran la celebració dels diferents esdeveniments amb la millors de les amenitzacions musicals.


bottom of page