top of page

Obres Nova Canonada en Favara


L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria d’Urbanisme, ha finalitzat les obres de la Construcció de la Nova canonada d’abastiment des del Dipòsit de Sant Llorenç fins l’Autopista.

La problemàtica sorgeix quan, a causa de la transformació agrícola d’una finca privada, es produeix el trencament de la canonada principal que baixa l’aigua al poble de Favara. La canonada, va per dins d’una propietat privada, i durant els treballs de transformació, es trenca dues vegades, deixant a Favara sense aigua fins la seua reparació.

Tenim així una canonada de Fibrociment, per dins d’una finca privada, i tancada. Davant d’aquest sense sentit, es pren la decisió de traure la canonada pel Camí.

Les obres han consistit en la instal·lació de 291 metres de Canonada de Polietilè d’alta densitat, ø250, amb les connexions necessàries abans de l’entrada de la finca privada i a l’eixida d’aquesta.

Les obres han tingut un cost de 26.777,82€, finançades en un 30% per l’Ajuntament de Favara amb recursos propis i en un 70% per la Generalitat Valenciana.

Des de l’Equip de Govern, treballem per millorar la xarxa d’aigua potable, fer-la més eficient, a fi de minimitzar les pèrdues i poder, d’una banda millorar el rebut, i d’altra millorar la sostenibilitat mediambiental del recurs.


bottom of page