top of page

Resultats dels partits de la S.D Sueca d'aquest cap de setmana

TRES PUNTS IMPORTANTS CD BENIFAIÓ 2-3 SD SUECA

Victoria resolta en una gran mig hora on NICO i el doblet de VISEN OSCA ficava un 0-3 dominador, però un gol a la fí de la primera part i altra al comensar ficaben el patiment ala parroquia arrosera.

EL LIDER CAU A SUECA. VET SD SUECA 3-2 VET PAIPORTA

Els nostes jugadors més majorets treballaren molt i inclus amb deu jugadors per batre al lider de la categoria, el millor equip pel moment amb els cuals han jugat, Fou promte que s'avansaben al marcador els arrocers, però el treball de menejar el equip dels forasters tingué fruit a ùltima hora de la mitja part, 1-2 era el final de la primera part.

Més complicat es posava amb la expulsió de LUIS a la hora de partit. Però es confiaren els visitants i en una contra i una acció a baló parat, es posaren 3-2 a favor dels locals, després resistiren els atacs d'un equip que perdia la imbatilitat.

QUERUBINS 6-0 SOLLANA/EL ROMANI.

Partit disputat divendres contra un conjunt de nova formació. En el partit ens transmeteren molt bones sensacions de joc, mes repartiment de minuts demostrant la seva progressió i treball, els més menudets buscaren posar al camp el que deprenen al camp, gran actitud.

JUVENIL 1-0 SILLA

Siempre se dice que la verdadera prueba viene cuando has visto como se hace y tienes que volver a hacerlo. La responsabilidad de tener que demostrarte que puedes seguir compitiendo.

Seriedad, concentración y ganas, muchas ganas. Al final, hemos sabido aguantar esa concentración, hasta el final y hemos aprovechado nuestra concentración, 1-0 y tres puntos más, seguimos trabajando.

1 valencia 0- Cadets sd. Sueca 2

Gran partit i gran victoria , amb una primera part molt bona, on han dominat i no han deixat jugar al Paiporta, que apenes ha inquietat la portería de Nando i anant al descans amb el resultat de 0-2.

En la segona part el Paiporta ha eixit a per el partit, pero els nostres cadets han defensat molt ordenadament l'atac dels contraris i el resultat haguent tingut ocasions de gol per part dels dos equips.

Hui podem dir que qui ha destacat ha sigut "l'equip", tot l'equip !, Perquè han fet gala de la seua unió com a equip, del ordre dins del camp, de valentia i d'espenta durant tot el partit i cal destacar l'actuació del porter Nando,que amb les seues intervencions ha mantés la porteria a 0. Gols de Josep Seguí i Borja Castilla.