top of page

Presentació Equips del Club Bàsquet Sueca i de la seua escola. Temporada 2016-2017


El passat diumenge, dia 13 de novembre, es presentaren els equips del Club Bàsquet Sueca i de la seua escola, al pavelló cobert de Sueca.


Els primers en eixir a la pista foren els prebenjamins (patrocinat per l'empresa "Clínica i Ortodòncia Laliga") i els que més aplaudiments reberen d'un públic que omplia de gom a gom el pavelló. A continuació fou el torn dels dos equips benjamins (patrocinats per les empreses "Nuvolet" i "Clinica i Ortodòncia Laliga), l'aleví Lliga Tavernes, l'aleví Preferent , l'infantil zonal, l'infantil preferent, el cadet preferent (patrocinat per l'empresa Qualydent), el júnior femení, el júnior preferent (patrocinat per l'empresa "Fustes Bonet"), el júnior autonòmic (patrocinat per l'empresa It8 Engineering), el sènior femení (patrocinat per l'empresa "Etiart"), el sènior masculí zonal i el sènior masculí autonòmic (patrocinat per l'empresa Pintulac).


L'acte comptà amb la presència dels representants de les empreses que col·laboren amb el C.B. Sueca, el director del comité d'àrbitres de la Federació C.V. de Bàsquet, Fernando Carrasco, el president de la Federació C.V. de Bàsquet, Salvador Fabregat, els regidors de seguretat ciutadana, Salvador Jiménez, i d'esports, Vicent Baldoví, i el tinent d'alcalde, Salvador Campillo.


A continuació, el president del club, Miquel Furió, el president de la FBCV, Salvador Fabregat, i el tinent d'alcalde l'ajuntament de Sueca, Salvador Campillo, s'adreçaren al públic assistent per tal de destacar el creixement del club, una entitat que aposta per l’educació i formació dels nostres joves, i que vol transmetre valors com els de la solidaritat, la pau, la tolerància, la diversitat i l’esforç, però també que cal fomentar l’aspecte lúdic del nostre esport que el fa molt atractiu, no solament el competitiu, i la seua tasca pel foment de l'esport de base. A més del paper de les famílies, de la junta directiva i de les entitats públiques i empreses col·laboradores que fan possible que es puga portar endavant aquest projecte.


Finalment, i després de la foto de grup amb tots els equips del club i de l'escola, es repartiren balons i obsequis de les entitats Publival, CaixaBank i Qualydent a tots els xiquets i xiquetes del club.


Cal comentar que el famós animador d'espectacles esportius, Pasqual Navarro, fou l'encarregat de conduir l'acte amb un gran muntatge de so i música que acompanyà l'eixida dels jugadors, entrenadors i delegats del club.

bottom of page