top of page

Resultats dels partits de la S.D Sueca

El Prebenjamí A conseguix una nova victoria , aquesta al camp del Ràcing D'Algemesí.

Després d'un inici un poc dubtós on encaixarem el 1-0, l'equip jugà molt bon fútbol i el partit es jugà pràcticamente sempre a camp contrari. L'equip rival sols creava perill amb alguna contra. El resultat fou de 1-3 al descanso. La segon part va continuar amb la tònica de la primera.

El resultat final fou de 2-5. I, encara que a aquestes edats no és important, l'equip es coloca líder. Sempre és un bonic alicient per als peques veures ahí dalt. Disfruten molt.

"Pogbatada" a la Torreta Amb el moviment "Dab dance" celebra el Benjamí B la tercera victòria consecutiva.

Ahir guanyà a Sollana i amb aquest triomf ja suma 9 punts de 12 possibles, però el més important no ha sigut el guanyar, sinó com s´ha guanyat .

Els arrosserets han intentat sempre jugar el baló, han fet bones combinacions, triangulacions i no han tingut por en fer circular el baló cap enrrere quan no es podia avançar per a tornar iniciar de nou la jugada.

Comença a primar el joc col.lectiu al joc individual, comença a notar-se "el toque" del míster Mulet. La pròxima setmana al camp de L´Infantil s'enfrontaran a la U.D. Carcaixent, un dels equips que millor futbol practica de la categoria, bon partit per a veure.

Difícil desplaçament el que va tindre ahir el nostre Aleví-B, contra un ciutat d'Alzira que desde el primer moment demostrà que anava a pel partit, estem en un grup fort on cada partit es te que treballar per a guanyar...

S'adelantaren els locals en una de les ocasions que tingueren, pero saberen reaccionar els de Voro Navarro i Àlex ficava les tables en el marcador. Començaren la segona part manant els de casa pero sense concretar cap jugada en gol, poc a poc anaren els nostres agarrant el mando i fruit d'això, el nostre Gabi ens ficava per davant en el marcador amb un gran xut desde la frontal de l'àrea. El partit es decantava de la nostra part i en una altra internada, Eric ficava el 1-3 definitiu.