top of page

La cavalcada de Reis de Tavernes omplirà els carrers de música i fantasia


El preludi a la nit més màgica de l’any serà la visita dels emissaris dels Reis d’Orient en la plaça Major, on recolliran les cartes dels xiquets de Tavernes a partir de les 19 hores.


Els Reis d’Orient tornaran a visitar els xiquets de Tavernes el dijous dia 5 de gener. De matí, a les 11:30 hores ixiran des de l’escoleta de la platja i faran un recorregut per repartir la màgia i la il·lusió a totes les cases.

Ses Majestats arribaran a les 18 hores al poliesportiu municipal per a començar una cavalcada plena fantasia que omplirà els carrers de llum, música i color.


L’espectacle eixirà del carrer del Metge Paco Valiente i seguirà pel trajecte habitual, és a dir, carrer del Molí, passeig Colon, carrer Rei Jaume, plaça Prado Comarcal, carrer València, carrer La Mar, carrer Major i acabarà en la plaça Major, on els menuts podran apropar-se als Reis i demanar-los els seus desitjos.


La cavalcada que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes i la col·laboració de La Valltukà, la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, l’Associació Amics del Cavall, la Banda del Fénix i Al-digna Bellydance.

Com a preludi, el dia 4, a les 19 hores, la plaça Major de Tavernes rebrà els emissaris, que saludaran els xiquets i recolliran les seues cartes plenes d’il·lusions.


bottom of page