top of page

Resultats del C.B Sueca Jornada 17 I 18 Desembre

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA PINTULAC 54 - C.B ONIL 65

Les lesions i un dolent primer quart fan que el C.B. Sueca Pintulac perda el primer partit a casa.

L'equip suecà disputà l'encontre amb només 7 jugadors del primer equip, reforçat amb el júnior Mihai, i Miquel, del segon equip. Aquesta circumstància fou aprofitada per l'equip visitant, que plantejà una zona-pres al llarg de molts minuts del partit.

Al primer quart es veié la superioritat de l'Onil, que recuperava molts balons i aconseguia cistelles fàcils, a més demostrà ser un dels equips més encert en els llançaments de tres. Aconseguiren anotar al llarg de tot el partit 13 triples, 4 en els 7 primers minuts: 6-16. El primer parcial: 6-23.

Al segon quart, els de Sergi Tomàs milloraren la defensa, però eren incapaços d'anotar amb facilitat, amb l'entrada del júnior Mihai i les cistelles de Toni Bolufer permetien que la diferència al marcador no augmentara: m4: 28-41, però tres triples consecutius dels visitants deixaven el marcador amb un 19-37 al descans.

Al tercer quart, gràcies al bon joc i encert de Jose, amb els seus triples, i Gedas amb el control del rebot i també encertat amb els llançaments de triples, s'aconseguia guanyar el parcial: 19-13 (38-50).

A l'últim quart qualsevol reacció suecana era neutralitzada amb els llançaments de tres dels jugadors alacantins: m3: 44-55, m.7: 47-59, i a la fi del partit: 54-65.

Jugaren: Jose, Voro, Philipe, Gedas, Erik, Toni, Bruno, Mihai i Miquel.